14

Komentari (14)

Sucro
Plan B je da vam se posrećilo što je Sloboda sama sebe pobjedila
lalinjo
Hoćeš reći da je Sloboda sama sebe pobijedila protiv B ekipe Zrinjskog.....čim gube od druge,tj.rezervne ekipe Zrinjskog,onda nemaju šta drugo ni traziti
Sucro
Igra se 11 na 11,ponekad je onaj rezervni igrač motivisani Ji. Sloboda je sama sebe pobjedila. Primili su smiješne golove.
pero98
Kupusar
E ovaj glumi velikog trenera.
lalinjo
Ne treba on glumiti,on to i je....već se dokazao u ligi koja je jača od premjer lige..
Kupusar
Pa kad se dokazao u jacoj lizi,gdje dodje u slabiju ligu,nigdje veze,ali sto kazu, hvalite me moja usta,sto on prosipa na pocetku.
lalinjo
Ide tamo gdje je plaćen i gdje pristaju na uvjete koje traži,jer je to trenerski posao,a što ti očito baš ne kužiš
Kupusar
Sta cu ga kuziti,pobijedili Sarajevo 1:0,kaze trebalo je biti mnogo veca razlika.Za kup izgubili 1:0 ,uputili 1 udarac na gol (slucajno)Sarajevo bilo bolje,on kaze primili smo gol iz nase greske.E sad zapamti jedini gospodin trener u premier lizi jeste Marinovic,a Jakirovic i njemu slicni puna Bosna.
lalinjo
Vidi se da si pravi kupusar kad ne razumiješ o čemu ti pričam.....trener ponudi svoje uvjete klubu i na klubu je dal prihvataju ili ne prihvataju...uostalom ko to želi nekog trenera majke ti iz naše lige,ko reci mi pogotovo Marinovića i slične njemu
Pornicar
Plan B: Iz 2 u 1. Kakav izrežirani lopovluk.
free_shooter
Plan B = premije odnijet u svlacionicu gostiju ? :)
Matic
Jos jedan prodavac magle u jedinom Mostarskom premijerligasu.
lalinjo
Eto tebe profesora za nogomet,haj bježi sa portala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.