Srbi su prebili Neymara, sve im se vratilo protiv Kameruna!

Noga izgleda užasno

Srbi su prebili Neymara, sve im se vratilo protiv Kameruna!

Admin Čaušević

U Srbiji neće po lijepom pamtiti svoj meč protiv Kameruna. Osim što su ostali bez dva boda Orlovi su vrlo izgledno izgubili i jednog od svojih najboljih igrača i to pred najvažniji meč Mundijala. 

Srbijanska reprezentacija je u prvom kolu igrala protiv Brazila te je izgubila rezultatom 2:0. Taj susret je obilježila nezgodna povreda Neymara.

Izabranici Dragan Stojkovića nisu imali milosti prema brazilskom superstaru te su ga tukli tokom cijelog meča pa je na kraju "desetka" Selecao zadobila povredu zbog koje je i napustila teren.

Fotogravije oteknutog Neymarovog zgloba su postale viralne te je fudbaleru PSG-a okončan nastup u grupnoj fazi, dok bi trebao biti spreman za drugu fazu turnira.

Sve ono što su Srbi radili Neymaru vratilo im se u susretu protiv Kameruna. Ceh je platio Sergej Milinković-Savić, sigurno jedan od glavnih igrača u ekipi Dragana Stojkovića.

Oglasi

Naime, veznjak Lazija je pretrpio nezgodnu povredu zgloba, a njegova noga izgleda zaista užasno što se može vidjeti i na fotogafiji koja kruži društvenim mrežama.

[twitter]https://twitter.com/CudimSeCudima/status/1597251496508551172[/twitter]

Jasno se može vidjeti da je Sergeju noga oteknuta, ali i ožiljak pa je njegov nastup protiv Švicarske u trećem kolu pod ogromnim znakom pitanja.

Utakmica Srbija - Kamerun je okončana rezultatom 3:3. Orlovi su imali dva gola prednosti, ali su na kraju osvojili samo bod. Jedan od strijelaca bio je upravo i Milenković-Savić.

Od početka turnira Srbi muku muče sa povredama, u ekipi je nekoliko rekovalescenata i povreda Milinković-Savića je najmanje ono što je trebalo Stojkoviću u ovom trenutku.

Poslije minimalne pobjede Brazila nad Švicarskom Srbiji će u posljednjem kolu biti potrebna bilo kakva pobjeda protiv neugodnih Švicaraca.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Za drugo mjesto u direktnom duelu borit će se Srbija i Švicarska. Švicarcima je dovoljan bod, a srbijanskoj selekciji će sada biti dovoljna bilo kakva pobjeda.

# Tim U B GR
1. Brazil 2 6 3:0
2. Švicarska 2 3 1:1
3. Kamerun 2 1 3:4
4. Srbija 2 1 3:5

Podsjećanja radi, ove dvije selekcije su o putniku u osminu finala u direktnom duelu odlučivale i prije četiri godine. Tada su Švicarci bili uspješniji rezultatom 2:1.

Top Komentari

MaDaj
“ fudbaleru PSG-a okončan nastup u grupnoj fazi,” i odma zatim postavi link za Tvit koji počinje sa “ There is hope that Neymar could be ready to take the field against Cameroon next Friday.” ili ti (postoji nada da neymar bude spreman za tekmu u petak)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi