Još jedan bivši saigrač iz Barcelone Messiju se pridružuje u Interu?

Roberto dolazi u MLS?

Još jedan bivši saigrač iz Barcelone Messiju se pridružuje u Interu?

Eldar Ganibegović

Lionelu Messiju bi se u Interu iz Miamija mogao pridružiti još jedan igrač s kojim je dugo dijelio svlačionicu Barcelone.

Nakon što je doveo Lionela Messija, Inter iz Miamija mu je doveo i bivše saigrače iz Barcelone, Albu i Busquetsa.

David Beckham spreman je na nove poteze za narednu sezonu, a novinari Marce najavljuju da će jedan od onih koji će stići u Inter Miami biti Sergi Robert, bivši kolega Messija, Albe i Busquetsa. 

Svakako, Leo Messi je upitan o mogućem prelasku Katalonca u grupu sa Floride i on je dao pristanak.

Iako je jedan od kapitena Barcelone, Roberto je ove sezone odigrao samo 224 minute u šest utakmica. Uz to, ugovor desnog beka ističe sljedećeg ljeta.

"Sviđaju mi ​​se Sjedinjene Države. Volim MLS, imam prijatelje koji tamo igraju. Volio bih da se tamo razvijam u narednim godinama", rekao je nedavno Sergi Roberto upravo za Marcu.

Oglasi

Kada je Messi u pitanju, on se povezivao s povratkom u Barcelonu i odlaskom u Saudijsku Arabiju.

S obzirom na to da je Inter Miami propustio priliku da se plasira u doigravanje MLS-a, to znači da će Leo praktično biti slobodan skoro sve do februara.

Zbog toga su se pojavile glasine kako bi mogao u Barcelonu ili čak u Saudijsku Arabiju na posudbu, kako bi ponovo igrao protiv ili čak sa Cristianom Ronaldom.

Kako je izvijestio Fabrizio Romano, Messi je donio odluku. Rastužit će ona i navijače Barcelone i fanove u Saudijskoj Arabiji.

Leo Messi ne razmišlja ni o povratku u Barcelonu, ali ni o prelasku u Saudijsku Arabiju, istakao je Italijan.

Za Lea Mesija slijedi nekoliko utakmica sa reprezentacijom Argentine i Interom iz Miamija, nakon čega će u decembru otići na petosedmični odmor.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi