Aguero je bio "ubica" pred golom, ali kao kladioničar je još bolji: U četiri dana zaradio bogatstvo!

Dva odlična dobitka za Argentinca

Aguero je bio "ubica" pred golom, ali kao kladioničar je još bolji: U četiri dana zaradio bogatstvo!

E. Čaušević

Sergio Aguero prije nešto više od godinu dana bio je primoran da završi igračku karijeru zbog zdravstvenih problema i očito je da sada ima dosta više vremena za ostale stvari. Argentinac je pokazao i da voli da se kladi, a sinoć je zaradio odličnu sumu novca pobjedom Manchester Cityja protiv Arsenala.

Aguero je najbolje dane svoje karijere proveo u Manchester Cityju za koji je nastupao čak deset godina i postao je najbolji strijelac u historiji kluba s Etihada.

City je napustio na ljeto 2021. godine nakon što mu je istekao ugovor i odlučio je da potpiše za Barcelonu, ali samo nekoliko mjeseci kasnije zbog srčanih problema bio je primoran da okači kopačke o klin.

Aguero i dalje pomno prati fudbalska dešavanja, a pokazao je da je i veliki mag kada je u pitanju kladionica.

Nekadašnji napadač Cityja pratio je sinoćnju utakmicu svog bivšeg kluba protiv Arsenala, a pored pobjede Građana imao je itekako razloga za slavlje jer je poboljšao stanje na bankovnom računu dobitkom na kladionici.

Aguero je odlučio da se kladi na pobjedu Manchester Cityja u sinoćnjem derbiju na Emiratesu i očito je da uopšte nije ni sumnjao da će ekipa Pepa Guardiole doći do trijumfa.

Oglasi

Argentinac je odigrao "dvicu" na kojoj je kvota bila 2.47 dolara, a ukupno je uložio nešto više od 8.000 dolara i pokazalo se da je to bio pravi potez.

Nakon svega Aguero se dobitkom pohvalio i na društvenim mrežama i otkrio je da je pobjedom Cityja protiv Arsenala inkasirao čak 19.929 dolara što je zaista pozamašna svota u svijetu klađenja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije nekoliko dana Aguero je odlučio da se kladi i na američki fudbal, odnosno okršaj Philadelphije Eaglesa i Kansas City Chiefsa.

Argentinac je odigrao da će Kansas City Chiefsi pobijediti u Super Bowlu i to je pogodio, te je na uloženih 7.996 dolara na kraju dobitak bio 16.232 dolara.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi