Aguero bijesan na Barcelonu, već je isplanirao gdje da ide u zimskom prijelaznom roku

Ne želi biti dio Barcelone više

Aguero bijesan na Barcelonu, već je isplanirao gdje da ide u zimskom prijelaznom roku

E. Škorić

Sergio Aguero imao je veliku želju da dođe u Barcelonu i da zaigra sa Lionelom Messijem. Želja mu se djelimično ispunila, stigao je na Camp Nou, ali je nedugo nakon toga Lionel Messi otišao u PSG.

Istina, Aguero je već imao priliku igrati s Messijem u reprezentaciji Argentine, no upravo na poziv Messija je i došao ovog ljeta u Barcelonu nakon što mu je istekao ugovor sa Manchester Cityjem.

Sada je napadač nezadovoljan situacijom i ima plan da na zimu napusti Barcelonu, a španski novinar Phil Kitromilides je čak objavio i gdje će Aguero nastaviti karijeru.

On, naime, tvrdi da će tokom zimskog prijelaznog roka Aguero otići u jedan od MLS timova.

Argentinac je najbolji strijelac Cityja svih vremena. U 390 utakmica postigao je ukupno 260 golova za engleski klub. On tek treba debitovati na Camp Nouu, jer liječi povredu koja će ga izbaciti iz igre barem do novembra.

Njegov novi tim je svoj prvi meč u novoj sezoni odigrao jučer, te je s 4:2 pobijedio ekipu Real Sociedada.

Oglasi

"Aguero hoće da se ubije"

Aguero je bio ubijeđen da će mu dolazak na Nou Camp donijeti priliku da bude i klupski saigrač svom velikom prijatelju Lionelu Messiju.

Međutim, stvari nisu krenule najbolje, tačnije otišle su u potpuno drugom smjeru u odnosu na ono kako je iskusni napadač planirao.

Messi je kao slobodan igrač otišao u PSG, a Aguero se povrijedio pa će naredna dva i pol mjeseca biti van terena.

O Agueru je govorio njegov prijatelj i reprezentativni kolega Angel Di Maria koji će ubuduće dijeliti svlačionicu sa Messijem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kun hoće da se ubije", u šali je je Di Maria za argentinske medije, a nakon toga se i uozbiljio:

"Najgora stvar koja mu se desila je povreda. Naporno je radio da bude spreman, ali onda mu se to desi ponovo. Nadam se da će se vratiti i biti ono što jeste", rekao je Di Maria.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ghast0
Barcelona da trazi igrače 1. Federalne, njih moze makar platiti
3 2
Adho
Šta se ima ljutit nece igrat dzaba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi