Aguero je volio da se šali, ali taj igrač Barcelone bi ga "ubio" pogledom: "Tip je preozbiljan"

Nije ga baš oduševio

Aguero je volio da se šali, ali taj igrač Barcelone bi ga "ubio" pogledom: "Tip je preozbiljan"

E. Čaušević

Sergio Aguero je prije godinu dana šokirao sve kada je saopštio da zbog srčanih problema mora da završi karijeru, a iako je u Barceloni proveo svega nekoliko mjeseci jako dobro se uklopio u tim, no jedan član ga je neugodno iznenadio jer nije baš shvatao njegov humor.

Aguero je na ljeto prošle godine odlučio da napusti Manchester City nakon što mu je istekao ugovor i potpisao je dvogodišnju saradnju s Barcelonom, ali njegova avantura u ovom klubu je prekratko trajala.

Očekivalo se da će Argentinac biti veliko pojačanje za katalonski klub i odigrao je nekoliko dobrih mečeva na startu sezone, ali potom prije godinu dana svi su bili u šoku kada je saopštio kraj karijere.

Aguero je na jednom meču Barcelone morao da napusti teren jer je imao problema s disanjem, a kasnije se ispostavilo da su u pitanju problemi sa srcem i doktori su savjetovali da okači kopačke o klin.

Iako je to sigurno bila najteža odluka u njegovom životu na kraju je morao da misli na zdravlje i Aguero je odlučio da je vrijeme za oproštaj.

U Barceloni je proveo svega nekoliko mjeseci, ali se odlično uklopio u tim što su pokazale i suze kada se opraštao od Katalonaca.

Oglasi

Aguero je prije nekoliko dana u jednom intervjuu priznao da su ga u svlačionici Barcelone odlično dočekali i da je sve bilo prekrasno tokom njegovog kratkog boravka u dresu Blaugrane.

Međutim, izdvojio je jednog igrača s kojim nije baš imao neki odnos, a ponajviše je to bilo jer očito da nije shvatao humor i šale koje je Aguero često koristio - to je bio Marc-Andre ter Stegen.

"Marc-Andre ter Stegen nikada nije razumio moje šale. Hodao bih smiješno, prišao mu i rekao: 'Hej, šta ima?, a on bi me samo pogledao kao najčudniju osobu koju je vidio. Tip je tako ozbiljan da je to nevjerovatno", rekao je Aguero.

Ovaj Argentinac nalazi se trenutno u Kataru gdje će bodriti svoje dojučerašnje saigrače iz reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Put do Katara će Aguero sigurno dugo da pamti jer su u avionu s njim na tom dugom letu bili i navijači Brazila koji su pjevali svo vrijeme navijačke pjesme, a čak je Aguero objavio i video da pokaže barem dio te atmosfere.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi