Busquets razočarao fudbalski svijet: Prekinuo zadnji napad Cadiza na očajan način

To se tako ne radi

Busquets razočarao fudbalski svijet: Prekinuo zadnji napad Cadiza na očajan način

E. Čaušević

Cadiz i Barcelona odigrali su sinoć utakmicu bez golova u okviru šestog kola La Lige.

Katalonski klub je još jednom razočarao svoje navijače igrom i rezultatom, te su na kraju osvojili samo jedan bod.

Barcelona se nalazi u teškoj situaciji ove sezone zbog velikih promjena u igračkom kadru i odlaska Lionela Messija, a Ronald Koeman kao da je pogubio konce.

Sinoć je Barcelona u finišu utakmice spašavala i jedan bod jer su domaći krenuli svim silama u napad nakon što su Katalonci ostali s igračem manje.

Nevjerovatnu scenu vidjeli smo u u 95. minuti kada je Cadiz krenuo u kontru, a dvije lopte su u tom trenutku bile na terenu što glavni sudija Del Cero nije vidio.

Utakmica se nije prekinula, a onda je Busquets tu loptu šutnuo u pravcu igrača Cadiza koji je bio u akciji i pogodio ga je u nogu što je itekako naljutilo navijače na tribinama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Busquets je zasluženo dobio žuti karton i velike kritike na društvenim mrežama zbog svog poteza koji je sve osim fair-playja.

[twitter]https://twitter.com/xmessisbabe/status/1441161285035446276[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Buskets i dani alves dvije najvece gnjide od insana koje su ikada igrali fudbal .
18 3
19211921
Uvijek ovakav bio, nista neocekivano
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi