Real mu nije suđen, ali jeste bogatašica koja mu može biti mama: "Mi smo srodne duše"

Sergiju su se "posložile kockice"

Real mu nije suđen, ali jeste bogatašica koja mu može biti mama: "Mi smo srodne duše"

Edmir Škorić

Brojni su igrači kojima ostaje u nezaboravnom sjećanju ako samo jednom kroče na teren Santiago Bernabeua, pa tako i Sergiju Carralli, koji je bio na probi u madridskom Realu, ali nikada se nije uspio nametnuti u prvi tim.

Sergio je igrao za Realove rezerve i nije imao dovoljno kvaliteta za prvi tim, iako je silno želio da potpiše ugovor sa jednim od najvećih i najbogatijih klubova na svijetu.

Njemu nije išlo ništa od noge na terenu, ali izvan njega itekako jeste. Oženio se ženom 18 godina starijom od njega, koja se zove Caroline Stanbury. Riječ je o britanskoj milionerki poznatoj po TV nastupima u Velikoj Britaniji. Ona je dio bogate porodice koja vodi potpuno bezbrižan život.

Caroline je mislila da je pronašla svoju vječnu ljubav još u mladosti kada se udala za bogatog Turčina, ali je kasnije upoznala Španca u kojeg se zaljubila i sa kojim je, čini se, odlučila provesti ostatak života. I sam Carrallo kaže da je osjetio ljubav na prvi pogled kada je ugledao današnju suprugu, koju je upoznao u Los Angelesu.

Oglasi

“Otkad smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga svijeta ako prekinemo, a mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu. No, na kraju su je upoznali i sada je voli kao kćer”, izjavio je bivši igrač Reala za Mundo Deportivo.

Njih dvoje žive luksuzno u Dubaiju, gdje je Carrallo potpuno zaboravio na nogomet i krenuo u poslove s nekretninama. A život mu se potpuno promijenio u odnosu na godine kada je maštao o dresu evropskog prvaka.

Njegovo se bogatstvo nakon godina provedenih s puno bogatijom djevojkom procjenjuje na pet miliona eura, dok je njeno značajno veće, ali svakako da to sada zajedno dijele.

S 18 godina Carrallo je uspio doći do ekipe Real Madrida C, no nakon dvije godine u kojima nije uspio impresionirati, morao je prihvatiti avanturu u skromnom UB Conquenseu. Bivši nogometaš nastupao je i u Evropi za Islanđane iz Breidablika, a potom je sreću okušao u Sjedinjenim Državama, objesivši kopačke o klin prije pet godina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi