Ništa od Galate? Ramos ostaje u Ligama petice, ali po prvi put u karijeri neće igrati Ligu prvaka!

Španac ima novi klub?

Ništa od Galate? Ramos ostaje u Ligama petice, ali po prvi put u karijeri neće igrati Ligu prvaka!

Admin Čaušević

Sergio Ramos je blizu potpisa za novi klub, a izgleda da to neće biti Galatasaray kao što se to špekulisalo posljednjih dana. 

Ramos je postao slobodan igrač nakon što je napustio PSG, želio se vratiti u Sevillu, ali su mu vrata u Andaluziji zatvorena.

Posljednjih nekoliko dana se špekulisalo da je njegov transfer u Galasaray gotova stvar, ali tokom noći je došlo do naglog zaokreta.

Naime, kako javljaju italijanski mediji Roma je bacilo oko na iskusnog štopera te su u rimskom klubu odlučni da ga angažuju u nekoliko posljednjih sati prijelaznog roka.

Američke gazde u Romi su nakon dovođenja Romelua Lukakua odlučili da Joseu Mourinhu omoguće još jedno veliko pojačanje i to bivšeg igrača iz Reala.

Oglasi

Pojedini mediji javljaju da je upravo Mourinho imao upetljane ruke u sav posao te je kontaktirao iskusnog defanzivca kako bi ga doveo na Olimpico.

Vučici je potreban lider u odbrani, a Ramos se sigurno nazire kao idealno rješenje s ozbirom na iskustvo i kvalitet te karizmu koju posjeduje.

U slučaju transfera u Vječni grad Ramos bi po prvi put u karijeri ostao bez neigranja u Ligi prvaka pošto je to takmičenje igrao još od 2005. godine sa Realom i PSG-om.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Romu u novoj sezoni čekaju nastupi u grupnoj fazi Europa lige, a pred Mourinha je postavljen jasan cilj da ekipa završi među prva četiri tima u Seriji A iako start sezone nije obećavajući s obzirom na samo bod iz prva dva kola.

Inače, Galatasaray koji također silno želi Ramos je potvrdio plasman u grupnu fazu Lige prvaka pa se ne isključuje da upravo to poremeti planove Mourinho sa dovođenjem Ramosa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rauber_bh
ostao bez neigranja???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi