Sergio Ramos "odnio" igrača Lorienta, a onda glumio da je povrijeđen i čudio se što je dobio crveni

Španac u svom stilu

Sergio Ramos "odnio" igrača Lorienta, a onda glumio da je povrijeđen i čudio se što je dobio crveni

E. Čaušević

Sergio Ramos je nedavno konačno debitovao za PSG i lagano se vraća u svoju pravu formu.

Parižani su sinoć igrali na gostovanju protiv Lorienta gdje su osvojili samo jedan bod (1:1), a u centru pažnje našao se upravo iskusni španski defanzivac.

Ramos je utakmicu počeo na klupi za rezervne igrače, ali mu je Pochettino dao šansu već na početku drugog poluvremena.

No, Ramos je na kraju morao ranije pod tuš jer je dobio crveni karton. Španac je prvi žuti karton dobio u 81. minuti, a samo pet minuta kasnije je isključen.

Defanzivac PSG-a je dočekao jednog igrača domaćih koji je bio u punom naletu, te ga je u potpunosti "odnio" u duelu, a onda je počeo da pravi šou.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ramos se žalio da je on povrijeđen i da je nad njim faul, a onda se čudio kada mu je sudija pokazao drugi žuti, odnosno crveni karton.

Odmah je bilo jasno da je Ramos skrivio faul, ali od španskog defanzivca nije ništa novo da tako reaguje. Inače, za Ramosa je ovo bio čak 27. crveni karton u dosadašnjoj karijeri.

Top Komentari

Klicko
Govedo ramos
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi