Bahati i bezobrazni Sergio Ramos ponovo je pokazao onu najgoru moguću stranu
Španski fudbaler poznat je kao itekako prgav čovjek i to je pokazao prema nesretnom fotografu (Foto: Screenshot)

Bespotreban potez

Bahati i bezobrazni Sergio Ramos ponovo je pokazao onu najgoru moguću stranu

M. Šljivak

Fudbaler PSG-a Sergio Ramos (36) pokazao je nevjerovatnu bahatost i bezobrazluk nakon meča s Bayernom u Ligi prvaka i nervozan nakon poraza na Parku Prinčeva je bijes iskalio na fotografu koji je pokušao zabilježiti detalje dok su igrači PSG-a tugu od poraza podijelili s navijačima.

Sergio Ramos je kroz karijeru poznat kao poprilično bezobrazan fudbaler, ali nikada to previše nije iskazivao prema osobama koje nemaju previše veze s fudbalskim terenom.

Ipak, očigledno je da slava i novac itekako udare u glavu, pa je bahatost slavnih fudbalera iz dana u dan sve veće. Dokaz tome je potez 36-godišnjeg Španca nakon utakmice s Bayernom.

Fudbaleri PSG-a su po završetku utakmice otišli pred navijače kako bi ih pozdravili. Taj trenutak su pokušali zabilježiti fotografi i pored tribina je bila poprilična gužva.

Nije se Ramosu dopalo to što nema prostora. Prvo je jednog od fotografa koji je radio svoj posao laktom lagano udario u leđa i poručio mu da pazi da bi zatim bijes iskalio na drugom.

Oglasi

Čovjek je pokušao proći u gužvi pored Španca. Aparat mu je bio u rukama i došao je u kontakt sa zvijezdom PSG-a, kojem se nije dopalo to što je došlo laganog sudara.

Odlučio je Ramos žestoko reagovati. Brutalno je odgurnuo nesretnog čovjeka i pokazao je ozbiljnu dozu arogancije i bahatosti.

Ovakav potez zvijezdi PSG-a nikako nije trebao. Razumljivo je kako je ljut radi poraza, ali i ovaj čovjek je došao tu da zaradi za hljeb i nije nikako pošteno da ga umišljena zvijezda na ovakav način zaustavlja u tome.

Treba istaći da je španski fudbaler nakon poraza od Bayerna u Parizu ipak optimista pred uzvrat koji se igra 8. marta u Minhenu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nije kraj. Vidimo se u Njemačkoj. Još uvijek smo u igri i dat ćemo sve od sebe u uzvratu", poručio je Ramos na Instagramu nakon utakmice dok je u izjavi nakon utakmice istakao:

"U prvom poluvremenu smo igrali previše defanzivno. Bilo je jako teško i komplikovano. Žao mi je navijača. U revanšu ćemo morati pokazati više želje. Više ovakvih utakmica donosi više iskustva", poručio je.

Top Komentari

PapaK
Skola Rela Madrida, sta drugo ocekivati? Da ce ga ponuditi bombonjerom?
1 2
Psihopat!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi