Neymar i Messi su maltretirali slabijeg, a onda ih je Ramos postrojio: "Hajde, ako smiješ!"

Detalji napet scene sa treninga PSG-a

Neymar i Messi su maltretirali slabijeg, a onda ih je Ramos postrojio: "Hajde, ako smiješ!"

Admin Čaušević

Lionel Messi, Neymar i Sergio Ramos odavno nisu više igrači PSG-a, a L'Equipe je objavio detalje poprilično napate scene s jednog treninga kada je Španac pokazao ko je šef u svlačionici i na terenu.

PSG je uspio nezamislivo. Spojio je Sergija Ramosa i Lea Messija u isti tim. Idila nije dugo trajala. Tačnije dvije sezone. Istovremeno su došli, a istovremeno i otišli.

U javnosti su se uglavnom predstavljali da su zakopali ratne sjekire iz duela Barcelone i Real Madrida, ali izgleda da je na treninzima istina bila potpuno drugačija.

L'Equipe je u petak donio priču sa jednog od treninga PSG-a na kojem je Ramos "postrojio" Messija i njegovog dobrog prijatelja Neymara zato što su maltretirali mirnijeg od sebe.

Messi i Neymar su velike fudbalske zvijezde i smatraju se nedodirljivim, sve dok na nalete na jačeg od sebe. U ovom slučaju je to bio dugogodišnji kapiten Reala.

"Prošle sezone nakon jednog treninga Messi je povisio ton na Achrafa Hakimija", kazao je neimenovani izvor za L'Equpi te nastavio:

Oglasi

"Neymar, koji je vrlo blizak Messiju, ustao je kako bi intervenisao i pomogao Argentincu prije nego što ga je uhvatio Sergio Ramos: 'Hajde ako smiješ, ako ostaneš ja dolazim!'"

"Srećom za sve tamo je bio Ramos koji je bio pravi lider. Ramos je često djelovao kao tampon zona između nekolicine igrača u ekipi koji se nisu podnosili".

Ramos je jedno vrijeme bio saigrač sa Hakimijem dok je marokanski desni bek bio član Reala na samom početku karijere.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Španski defanzivac je godinama komandovao svlačionicom Reala u kojoj su bile igračke veličine poput Karima Benzeme, Cristiana Ronalda, Tonija Kroosa, Luke Modrića i drugih.

Upravo iz tog razloga ne čudi zašto je prvi intervenisao da primiri Messija. Prema Argentincu nije imao milosti na terenu, a izgleda da je to bio slučaj i u svlačionici PSG-a.

Top Komentari

Gvardijan
I bas neko vjeruje u ovakve napise?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi