Lionel Messi se nakon mjesec dana vratio na teren i pokazao zašto je najveći svih vremena

Kada ostane sam na 16 metara spasa više nema

Lionel Messi se nakon mjesec dana vratio na teren i pokazao zašto je najveći svih vremena

Endin Čaušević

Lionel Messi se nakon mjesec dana i problema s povredom vratio na teren i to je uradio na najbolji mogući način jer je postigao sjajan pogodak u sinoćnjem remiju Inter Miamija i Colorada (2:2).

Inter je pred svojim navijačima ugostio ekipu Colorada i imao je ulogu favorita, ali klub iz Miamija nije uspio da dođe do pobjede i već tri meča ne zna za trijumf u domaćem prvenstvu.

U prvom poluvremenu gledali smo dosta zanimljivu utakmicu u kojoj je Inter imao incijativu i nekoliko dobrih prilika koje domaći tim nije uspio da iskoristi.

I kako to biva u fudbalu stigla je kazna za promašaje Intera. Colorado je u 45. minuti uspio da povede sa 1:0 kada su gosti izborili penal, a pogodak s bijele tačke postigao je Rafael Navarro.

Početkom drugog poluvremena trener domaćeg tima bio je primoran da na teren pošalje Lionela Messija koji se nakon mjesec dana pauza zbog povrede ponovo vratio na teren.

Koliko Messi znači ekipi Intera pokazalo se već u 58. minuti kada je domaći tim uspio da poravna na 1:1.

Oglasi

Igrači Intera odigrali su sjajnu akciju u kojoj je Negri odlično vratio loptu na vrh kaznenog prostora gdje je bio Messi koji je izuzetno preciznim udarcem uspio da pogodi mrežu Colorada za 1:1.

Ovakav gol Messija viđali smo nebrojeno puta u njegovoj karijeri i kada se vidjelo da je usamljen na vrhu kaznenog prostora već tada je bilo jasno da odbrani Colorada nema spasa.

Sjajan pogodak Messija koji je vratio Inter u meč možete POGLEDATI OVDJE. Za Argentinca je ovo bio tek treći meč u novoj sezoni, ali je več postigao tri gola i upisao jednu asistenciju.

Samo dvije minute kasnije klub iz Miamija došao je do potpunog preokreta i činilo se da će Inter doći do tri boda.

Oglasi

Igrala se 60. minuta kada je Ruiz asistirao za Leonarda Afonsa koji pogađa za 2:1 i erupciju oduševljenja na tribinama.

Činilo se tada da je u ovom meču sve jasno i da će Inter pobijediti, ali se Colorado nije predavao i ponovo je u samom finišu uspio da šokira domaće navijače.

Colorado je do konačnih 2:2 došao u 88. minuti, a ovaj put u listu strijelaca upisao se Bassett nakon što ga je Harris sjajno uposlio.

Što se tiče stanja na tabeli ekipa Intera je treća u Istočnoj konferenciji sa 12 osvojenih bodova nakon osam mečeva, a s druge strane Colorado je na devetom mjestu u Zapadnoj konferenciji sa devet bodova.

Top Komentari

kikelia69
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> do.my/bkmaca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi