Sergio Ramos oduševio Špance: "Ovaj gol je za tebe brate"

Nije zaboravio Reyesa

Sergio Ramos oduševio Špance: "Ovaj gol je za tebe brate"

E. Čaušević

Reprezentacija Španije jučer je u gostima savladala Farska Ostrva sa 4:1 u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Španci su odigrali s pola snage utakmicu protiv Farskih Ostrva i na kraju su uspjeli da slave sa 4:1. Jedan gol za Crvenu furiju postigao je i kapiten Sergio Ramos za vodstvo od 1:0.

Ramos je postigao gol nakon kornera jer je bio najviši u kaznenom prostoru protivnika, te je sjajno zatresao mrežu za vodstvo svoje ekipe.

Nakon pogotka Ramos je oduševio sve svojom proslavom jer je gol posvetio nekadašnjem saigraču Jose Antoniju Reyesu koji je prošle sedmice tragično poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Ramos se oglasio i na Twitteru i jasno poručio da je ovaj gol bio za njegovog brata Reyesa čija smrt je žestoko potresla fudbalski svijet.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ovaj gol posvećen je mom bratu Reyesu", napisao je Ramos.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi