Ramos se oprostio od Zidanea, ali je i otkrio namjere čudesnog Francuza
Foto - EPA

Poruka za kraj

Ramos se oprostio od Zidanea, ali je i otkrio namjere čudesnog Francuza

Midhat Šljivak

Zinedine Zidane napustio je mjesto trenera u Real Madridu.

Nakon dvije godine saradnje u drugom mandatu Zidane je odlučio da ode sa klupe Kraljeva i klub je sada u potrazi za njegovim nasljednikom.

Legendarni francuski stručnjak imao je fenomenalan odnos sa fudbalerima Reala, a nakon odlaska iz kluba oglasio se kapiten Sergio Ramos.

On je Zidaneu poželio sve najbolje i poručio mu je da uživa u odmoru.

"ZZ, jedan jedini. Želim ti sve najbolje. Zaslužio si i zaradio si to. Uživaj u životu sa porodicom. Veliki zagrljaj i hvala gospodine", napisao je Ramos na Instagramu.

S obzirom na to da je Ramos poručio Zidaneu da uživa sa porodicom, mnogi su to protumačili kao činjenicu da se Zidane neće vraćati trenerskom poslu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vrlo je moguće da će kao i prije nekoliko godina Francuz na određenu pauzu od posla i da se želi posvetiti porodici.

On se prethodnih godina povezivao sa klupom reprezentacije Francuske i neće biti nikakvo iznenađenje ako nakon Svjetskog prvenstva 2022. godine zamijeni Didiera Deschampsa na ovoj poziciji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ramo Legenda
@Klicko2 hajde ovdje da ti se na****m mame privatno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi