Sergio Ramos prvi komentarisao dolazak Hazarda u Real Madrid

Nije krio oduševljenje

Sergio Ramos prvi komentarisao dolazak Hazarda u Real Madrid

E. Čaušević

Belgijski reprezentativac Eden Hazard je prvo veliko pojačanje Real Madrida za novu sezonu.

Kraljevski klub je prošle sezone konačno završio transfer sagu i potvrdio da je Hazard novi igrač ovog tima. Belgijanac na Santiago Bernabeu stiže iz Chelseaja i s Realom je potpisao petogodišnji ugovor.

Jasno je da Florentino Perez želi vratiti Kraljeve u sami vrh, a Hazard bi trebao biti najveće pojačanje za novu sezonu. Dolazak Hazarda je oduševio navijače Reala, ali i igrače ovog kluba.

Prvi koji se oglasio nakon transfera bio je kapiten kraljevskog kluba Sergio Ramos koji nije krio oduševljenje što je Hazard potpisao ugovor s Realom.

"On je fantastično pojačanje. Hazard je igrač svjetske klase i sigurno da će biti ogromno pojačanje za našu ekipu. Zadovoljan sam kako teku pripreme za novu sezonu što se tiče pojačanja", rekao je Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kapiten Reala dotakao se i priče od prije nekoliko sedmica kada se špekulisalo da će napustiti klub jer je dobio izuzetno bogatu ponudu iz Kine. Zbog toga je čak organizovao i vanrednu press konferenciju.

"Morao sam organizovati press i tu stranicu zatvoriti. Ljudi više ne pričaju o tome i to je najvažnije. Sretan sam što igram za Real i želim tu ostati što duže", dodao je Ramos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi