L'Equipe na brutalan način ismijava Ramosa, španski mediji bijesni zbog toga

I dalje bez nastupa za PSG

L'Equipe na brutalan način ismijava Ramosa, španski mediji bijesni zbog toga

E. Čaušević

Sergio Ramos još uvijek nije debitovao za PSG iako je stigao u klub kao veliko pojačanje.

Španski defanzivac je na kraju prošle sezone odlučio da napusti Real Madrid nakon što se nije dogovorio oko novog ugovora.

Ramos je bez obeštećenja stigao u PSG s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor, ali mu ne ide kako je očekivao.

Ovaj 35-godišnji defanzivac je i dalje bez nastupa za PSG jer ima problema s povredom. Također, nije ni u najboljoj fizičkoj formi što dodatno otežava njegov povratak na teren.

Špekulisalo se da će Ramos konačno za PSG debitovati u petak protiv Angersa, ali se to nije desilo zbog čega su navijači ovog kluba itekako ljuti jer smatraju da su Parižani pogriješili što su doveli Ramosa.

Ramos se našao na meti ismijavanja i uglednog L'Equipea koji ga je predstavio kao duha u ekipi PSG-a.

Oglasi

Video je objavljen pod nazivom "Duh Sergija Ramosa", a u njemu jedan od novinara predstavlja igrača PSG-a i govori: "Trenirali smo normalno kada se pojavio tetovirani čovjek s bradom koji je pričao španski jezik. Kada sam se okrenuo nestao je. To je bilo baš strašno".

[streamable]https://streamable.com/wkgjcr[/streamable]

U španskim medijima su šokirani takvim ismijavanjem iskusnog defanzivca i poručili su da Ramos nije zaslužio da se tako ponašaju prema njemu nakon svega što je napravio u svojoj bogatoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

denimen9
Ramos je Real za ovaj PSG
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi