Sergio Ramos razmatra ponude, nakon 14 godina napušta Real Madrid?

Nije isključeno da ode iz Reala

Sergio Ramos razmatra ponude, nakon 14 godina napušta Real Madrid?

Edmir Škorić

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos razmišlja o ljetnom odlasku iz kluba nakon 14 godina, tvrdi El Chiringuito.

Španska televizija tvrdi da je Ramos u velikoj dilemi i da je spreman čak otići iz Reala na kraju sezone.

El Chiringuito navodi da je Ramos u fazi procjenjivanja brojnih ponuda koje ima iz drugih evropskih velikana, te da bi uskoro klubu mogao saopštiti da odlazi.

Kao razlozi se navode zasićenost španskog stopera, trenutna kriza koja je uzdrmala sve na Santiago Bernabeu, dok opet neki smatraju da je ovo način na koji se Ramos bori za bolji ugovor.

Mada, ne treba zaboraviti da je Ramos u svađi sa Florentinom Perezom, a ionako je sumnjivo da od aprila zbog povrede ne igra za Real, ali će biti u kadru španske reprezentacije početkom juna, pošto je na spisku Luisa Enriquea.

Tridesettrogodišnji Ramos je odigrao 606 mečeva za Real od dolaska iz Seville u ljeto 2005. godine i postigao je 84 gola, te je bez sumnje jedna od najznačajnijih ličnosti Reala posljednju deceniju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bilo bi sada teško Realu bez Ramosa, pošto se vidjelo koliko se na igru odrazio gubitak i Cristiana Ronalda, ali za očekivati je da prije ili kasnije dođe do velikih promjena u svlačionici Reala.

One su, zapravo, u najavi, ali niko baš nije očekivao da bi Ramos mogao biti dio remonta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
Odvratan lik
5 1
Mase007
Igracina i zahvalan igrac. A to sto je ponekad prgav pokazuje zelju za pobjedom. Vecina stopera je takva a o veznim igracima da ne pricam.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi