Ukrajinci ne štede Putina u svojim objavama: "Ološu, umri više"

Rybalka se oglasio na Instagramu

Ukrajinci ne štede Putina u svojim objavama: "Ološu, umri više"

Endin Čaušević

Mnogi ukrajinski sportisti oglašavaju se na društvenim mrežama nakon što je Rusija počela invaziju na njihovu zemlju.

Ruska vojska je u ranim jutarnjim satima počela svoj napad na Ukrajinu, a napadi su izvršeni skoro u cijeloj zemlji.

Mnogi su u šoku jer je Vladimir Putin zaista odlučio da počne rat u Ukrajini i smatralo se da do sukoba neće doći, ali čini se da smo se itekako prevarili.

Ukrajinski sportisti se oglašavaju putem društvenih mreža i pružaju podršku svom narodu, a pojedini su čak direktno odlučili da brutalno prozovu Putina i upute mu svoje najgore želje.

Nakon što je Instagram obrisao objavu Oleksandera Zinchenka istu sudbinu doživio je i Sergiy Rybalka koji je inače također fudbalski reprezentativac Ukrajine, te trenutno nastupa za Oleksandriyju.

I on je bio žestok kada je u pitanju Putin, te je uz fotografiju ruskog lidera na Instagram storyju poručio: "Ološu, umri više".

Top Komentari

Benz
Botoksirani kepec sanja da bude novi ruski car
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi