Igrač Manchester Cityja šokirao porukom za Putina: "Nadam se da ćeš umrijeti najbolnijom smrću"

Oglasio se na Instagramu, pa objava obrisana

Igrač Manchester Cityja šokirao porukom za Putina: "Nadam se da ćeš umrijeti najbolnijom smrću"

Endin Čaušević

Rusija je jutros počela invaziju na Ukrajinu, te su napali mnoge ukrajinske gradove.

Narod u Ukrajini je u panici zbog napada Rusije, te su mnogi već počeli da napuštaju svoje domove. Invazija Rusije počela je u ranim jutarnjim satima, ali niko nije očekivao da će to biti skoro na prostoru cijele Ukrajine.

Mnogi Ukrajinci su osudili Putinovu odluku da krene u rat i traže pomoć od svjetskih sila, ali nikakve konkretne pomoći još uvijek nema i svi su se bazirali samo na pružanje podrške putem društvenih mreža.

U centru pažnje jutros se našao i igrač Manchester Cityja, Oleksandr Zinchenko, koji je objavio story na Instagramu s brutalnom porukom za Vladimira Putina.

Ubrzo nakon toga objava je obrisana, ali je već bilo prekasno jer su je prenijeli mnogi ukrajinski, a zatim i svjetski mediji. Zinchenko je kasnije objasnio da nije on obrisao objavu, već da ju je Instagram jednostavno "ukinuo" nekoliko minuta kasnije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nadam se da ćeš umrijeti najbolnijom smrću, ološu", poručio je Zinchenko putem Instagrama.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Sto je sokirao.. napao mu drzavu i trebao bi biti blazi ?
18 1
E.Car
Patuljasti kompleksaš!!!! Ala Napoleon Bonaparta. Ukrajinci branite se, niko vam neće pomoći. Ako želite, mi ovdje sigurno hoćemo, nedaj Bože da zatreba!
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi