10

Komentari (10)

jony1919
Pochettino kao bivsi igrac i trener Espanyola, davno je izjavio da nikad nece trenirati 8arcelonu..ako pogazi to sto je rekao onda je najobicnije go*no od covjeka
JointUnion87
Bartomeu prvi treba da ode, pa onda Setien, pa onda 90% tima. Ovo je dno dna.
ryan.giggs
Uvijek isto. Stalno po treneru. Ovdje treba sve raspustiti. Ostaviti De Jonga, Stegena i Messija. Vratiti Coutinha, bolji igrač od Vidala, Roberta, Busquetsa, Rakitića zajedno.
Zaštita Identiteta
Ma predsjednika treba izbaciti, znači mjesecima se bore protiv njega... zbog njeg Xavi ne dolazi, zbog njeg lude i Pique i Messi i kompletna stara ekipa... trener je kolaterala, mada istina uvijek imaju nekog koji ima očajan autoritet. A što se igrača tiče, ne bih ulazio u to... nerealno je, pogledaj eto samo Juventus, ok osvojili su ligu, ali su opet očajni u odnosu na prošlu godinu (neuporedivo s Barsom, slažem se, al i dalje očajni). isti igrači koji su jeli malu djecu
ryan.giggs
Bilo je izrazito lošijih igrača od trenutnih, od Hespa preko Christanvala, Chygrynskiy, do Krkića i sličnih polovnjaka. Ali nikad nisu imali onakav indolentan stav kao u protekla tri četvrt finala. Šta reći za predsjednika čija tri pojačanja su na klupama ili posudbi. Može igrati pijetao Vidal, a ne može Coutinho?
dinass
Poketinjo mrzi farcelonu ako dodje za trenera nula je osoba
Nele.
Ko god dodje nece mu bit lako. Mora sastavljat novu ekipu jer ne mogu Mesi i Suarez sami.
Hix
Suarez prdina bara
enko
struja
Enrike,krepana macka i cileanac-indijanac uz pregrubu igru svaba dohakase Barsi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti