"Sezonu završiti bez publike"

Pantelić predlaže

"Sezonu završiti bez publike"

Samir Mlaćo

Potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić smatra da će se prvenstvo u Srbiji ipak završiti, ali bez publike na stadionima.

"Mislim da će se sve vratiti u normalu. Ne sutra, ali u nekom narednom periodu i da ćemo svi moći da idemo na utakmice. Koji će to sada period biti? Nisam prognozer...", kazao je Pantelić.

Svjestan je da će se sama prvenstva onda produžiti.

"Ako pričamo o nekom vremenu za tih 15-tak utakmica, to je otprilike dva i po mjeseca. Očekuje se da se svi termini pomjere za septembar. Malo će se ova godina produžiti, što je očekivano", te dodao.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Realno je da se završetak prvenstva igra bez publike".

Pantelić je također bio pozitivan na koronavirus kao i prvi čovjek saveza u Srbiji Slaviša Kokeza. Sada se osjećaju dobro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi