Shakira je gledala El Clasico, ali razlog nema veze s fudbalom - Sve je priznala

Kolumbijska pjevačica

Shakira je gledala El Clasico, ali razlog nema veze s fudbalom - Sve je priznala

Eldar Ganibegović

Kolumbijska pjevačica, Shakira, pratila je posljednji El Clasico. No razlozi nisu nimalo fudbalski. Sve je i sama priznala. 

Prije dvije noći smo u okviru 32. kola španske Primere gledali El Clasico. Real Madrid je slavio rezultatom 3:2 i došao nadomak titule prvaka Španije.

Barcelona je dva puta vodila na ovoj utakmici, vidjeli smo i onaj sporan momenat kada je poništen gol Yamala, a onda je Bellingham u nadoknadi postigao gol i donio sva tri boda Real Madridu.

Real Madrid je sada prvi s 81 bodom. Ima 11 više od Barcelone šest kola prije kraja i gotovo sa sigurnošću Kraljeve možemo proglasiti novim prvacima Španije.

Utakmicu koja je gotovo sigurno riješila pitanje prvaka Španije za ovu sezonu pratila je i kolumbijska pjevačka zvijezda, Shakira.

No, ona El Clasico nije pratila baš iz fudbalskih razloga. Bivša supruga Gerarda Piquea u svemu je imala veliki interes, odnosno platila je reklamu u toku ove utakmice.

Oglasi

Ona je svojim pratioicama na društvenim mrežama otkrila da je utakmicu pratila na TV-u iz razloga što se pojavljivala reklama za njen novi album "Las mujeres ya no lloran" ili u slobodnom prijevodu "Žene više ne plaču".

Podsjetimo, ona se u žiži sportskih medija nalazi već duže od jedne decenije. Bila je 12 godina u vezi s Gerardom Piqueom, a njih dvoje zajedno imaju i dvoje djece.

Pratili smo i onu sagu kada je njihova veza pukla zbog nevjere legendarnog španskog fudbalera, no i nakon toga Shakira je itekako praćena od strane zaljubljenika u fudbal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se El Clasica tiče, bio je to posljednji ove sezone. Real Madrid je Barcelonu savladao i u finalu španskog Superkupa, a imat će priliku još da osvoji i Ligu prvaka, dok će za Barcelonu ova sezona biti sušna kada su trofeji u pitanju. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Xxxsportba
1 0
SactownCali
Cuj sporski vijesti, sve je priznala... nasim novinarima hehehe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi