18

Komentari (18)

Mitjo
E covjece milimetru u prostoru i sekundo u vremenu čemu takva gordost?
EmirEmir111
Takvi su vam svi pravoslavci i katolici koji nose dres nase svetinje. Ovaj klosar nije sam. Narode dodjite svijesti, ovaj klosar brdjan iz Foce, sve vam je jasno, Cipetic u dresu Sirokog vrijedja fudbalera Sarajeva na nacionalnoj osnovi, otac Tonija Sunjica, dokazano da je bacao civile u neretvu.. ima ih jos koliko hoces, da ne napominjem nase drage rukometase koji ne zele ispostovati himnu BiH, Dragi nas Prce, Vranjes, Karacic itd. Probudimo se, ustanimo, organizujmo neki protest, ne mozemo gledati 30 godina bagru.
KallDrogo
Nisi upravu za Sunjica, on je patriota
EmirEmir111
Ma brate i meni je drag uvijek borac na terenu, ali cim je njemu najdraziji klub Zrinjski a otac mu je osudjen za ratni zlocin vjerovatno se dobro pretvara. Pravi mostarci navijaju za Velez. Ukucaj Tadija Sunjic na google i bit ce ti jasno ovo sto pricam.
Kladionicar_iz_mira
Ovi novinari bi najsretniji bili da se i kod nas zarati da imaju vise klikova.
Ne bi ti Krunic igrao za reprezentaciju BiH da je kojim slucajem dobio poziv iz Srbije, i na kraj krajeva sa dosadasnjim igrama u reprezentaciji BiH, Krunic nije bas mnogo doprinio, sa Krunic ili bez krunica isto je.
bazaorao
Da li je Ševčenko aplaudiro Palestini? Kruniću ovi što te ovdje pljuju samo zato što je tako napisao neki kvazi novinar mogu samo da ti popuše, a kad završe s tobom nek i Džeki popuše.
bazaorao
@kopirano_sa_reddita tebi i klošarima poput tebe nije ništapovezano. ****li ti i Rusi i Amerikanci a i Izraelci mater zato si tiispo takav klošar.
karlhajncbrazzzo
I vi ste na osnovu tri sekunde zaključili da Krunić nije aplaudirao?!
Goran86
Mediji su cudo. Jevreji satrase palastince na njihoj zemlji ali dzaba...
juvem
Cetnik ostaje cetnik i u ratu i u miru... Ehhh... Steta sto nas rat jos malo potrajao pa da se to zavrsi kako treba, al kbg prekidose nas kad vidjese da vrag odnese srbe u Srbiju... Steta stvarno steta...
E.Car
Koji debil majko mila, pa čime ti razmišljaš?!?!?! Ili drugi tvojom glavom razmišljaju???? Pa sad znamo sa kim imamo posla i sa kim živimo, kad jedan mlad momak, sportista, je ovako zadojen nacionalizmom šta očekivati od neinformisanih, deklarisanih ******a!?!?!!? Ubijaju ljude glupane u njihovoj zemlji !!!
tbra
bosnjak19781998
kakav klošar krunić, ne moze četništvo iz ovih srba iz rs da si bog...
vedin
Krunicu sve ti redom *******.l.i i Dodik I Putin. SMRADU!!!
vedin
Krunicu **** li ti Dodik i Putin sve redom!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.