Kako su Džeko i Krunić reagovali na srceparajuću poruku legendarnog Shevchenka?

Uoči milanskog derbija

Kako su Džeko i Krunić reagovali na srceparajuću poruku legendarnog Shevchenka?

Admin Čaušević

Na kultnom San Siru su ugašeni reflektori, a na velikom ekranu se ukazao Andriy Shevchenko sa srceparajućom porukom povodom rata u Ukrajini. 

Na kultnom San Siru su ugašeni reflektori, a na velikom ekranu se ukazao Andriy Shevchenko sa srceparajućom porukom povodom rata u Ukrajini.

"Dragi italijanski prijatelji, molim vas da se sa San Sira čuje vaša podrška za mir u Ukrajini. Ukrajinski narod želi mir, jer mir nema grandica, jer ono što nas spaja mora biti jače od onog što nas dijeli. Zaustavimo ovaj rat zajedno. Pozdrav svima", poručio je legendarni Ukrajinac.

U startnim postavama dvije ekipe našli su se i bh. reprezentativci Edin Džeko koji nastupa za Inter i Rade Krunić koji nosi dres Milana.

Režiser je zabilježio i reakcije igrača na Shevinu poruku. Dok je su svi igrači Milana aplaudirali, Krunić je odlučio da trljanjem rukama reaguje na poruku legendarnog Ukrajinca.

S druge starne igrače Intera su bili razdvojeni na svojoj polovini, ali prema snimku se može vidjeti da su svi aplaudrali uz podršku miru u Ukrajini.

Podsjećanja radi, Rusija je 24. februara započela invaziju na Rusiju. Do sada su održana jedna runda pregovora oko zaustavljanja ratnih dejstava, ali nije dogovoreno ništa pa se ne nazire kraj rata.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bosnjak19781998
kakav klošar krunić, ne moze četništvo iz ovih srba iz rs da si bog...
24 7
vedin
Krunicu sve ti redom *******.l.i i Dodik I Putin. SMRADU!!!
20 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi