Shkodran Mustafi donio odluku

Napušta Arsenal

Shkodran Mustafi donio odluku

E. Škorić

Shkodran Mustafi odlučan je da napusti Arsenal.

Njemački stoper smatra da je za njega najbolje da pronađe novi tim, a to je potvrdio i igračev agent, ujedno i otac večeras.

"Najbolje bi za obje strane bilo ako mu klub može pomoći da napusti London", rekao je Mustafijev otac Kujtim.

"Shkodran je imao sjajno vrijeme u Arsenalu. Imamo još ugovor na dvije godine i nije nemoguće da ostane u Londonu. Ipak, najbolje bi bilo da se desi transfer. Nadam se dogovoru", dodao je.

Menadžer Arsenala Unai Emery je ranije izjavio da bi Elneny i Mustafi do kraja prelaznog roka (2. septembar) trebali da pronađu nove klubove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Otkako je 2016. prešao u sjeverni London iz Valencije u ugovoru vrijednom 35 miliona funti, Mustafi je upisao 115 nastupa u svim natjecanjima za Topnike.

Sada je izgubio mjesto u Arsenalu nakon što je David Luiz došao iz Chelseaja.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Nije on odlucio nego je Arsenal odlucio da njega sutne
1 4
arsenal_fan_1886
mustafa poselami kujtima P.S. Gazija je bot. Ovo sto radi je odlicno jer navijace 56senala (sta god mu to znacilo) cini aktivnim
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti