3

Komentari (3)

Adnanos
Licno mi je ovaj covjek drag mada ga dosta ljudi nevole. Ali karijera mu je u padu i ovo mu je zadnja sansa. Nista nije mijenjo godinama i drugi su ga skontali. Fudbal se mijenja a njegov stil isti. Mozda mu je ovaj dugi odmor odgovarao pa se nesto naucio prateci to sve kao posmatrac, to ce mo tek vidjeti u narednom periodu. Sto se tice novca on zna kako zaradit i u tome je najbolji. Sto se tice kupovine novi igraca - to mu i ne treba. Dobar trener zna iskoristit ono sto ima a tim koji je igrao finale LP nebi trebao nista puno mijenjat. Bit ce interesantno vidjeti hoce li ikoristiti zadnju sansu ili ce put Kine da jos koji dinar zaradi pa ode u penziju mladic.
Mele
Karijera u padu, sa velikana, sada na 14 mjesto , to i jeste njegov nivo kao trenera...Ako udje medju prvih 6, bice mu veliki uspjeh..
epa
na kraju sezone mourinho otjeran iz Tottenhama sa 60 milona u dzepu, i Levyj trazi novog trenera...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.