Berlusconi igračima obećao autobus pun prostitutki, ovome se nije ni sam nadao

Igrači očekuju da održi obećanje

Berlusconi igračima obećao autobus pun prostitutki, ovome se nije ni sam nadao

E. Škorić

Video nastao prošle godine u kojem je Silvija Berlusconija bodrilo okupljeno osoblje kluba postao je viralan na društvenim mrežama. U prazničnoj atmosferi je 2022. prvi čovjek Monze obećao igračima "pun autobus prostitutki" ako pobijede neki veliki tim u ligi, pritom naravno misleći na Juventus, Inter, Milan.

Upravo je Juventus danas ugostio Monzu, koja je neočekivano slavila i to sa 2:0, iskoristivši tako trenutnu krizu Stare dame.

Predsjednik Monze, bivši premijer Italije, potom je rekao da je "već primio 100 poziva u kojima se od mene traži da ostanem dosljedan svoje riječi".

Na taj način je Silvio htio motivisati svoje nogometaše, ali nije očekivao da će tako brzo doći pobjeda nad Juventusom i to u Torinu.

Sada se postavlja pitanje da li će zaista učiniti obećanje koje je dato kroz smijeh. Igrači se nadaju da će ispoštovati dio dogovora i s obzirom na to kakav je Berlusconi, ne bi čudilo ako se zaista i dogodi da isporuči momcima autobus prepun prostiutki.

Oglasi

Govoreći za La Repubblicu, Berlusconi je priznao da se problem s pričom o prostitutkama pojavio.

“Već sam primio 100 poziva koji su me molili da ostanem iza svoje riječi", rekao je Berlusconi, nekada prvi čovjek Milana, koji danas upravlja Monzom, a sa njim sarađuje Adriano Galliani.

Monza se čak našalila na taj račun i objavila sliku crvenog autobusa, a da li će u njemu biti dame sumnjivog morala, ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Monza je nakon pobjede u Torinu stigla do 11. mjesta sa 25 bodova i čak je na +2 u odnosu na Juventus koji sada zauzima tek 13. mjesto.

U derbiju večeri Napoli je pobijedio Romu sa 2:1 i ima čak 13 bodova više u odnosu na Inter nakon 20 kola, te je sve bliže Scudettu na koji čeka 33 godine.

Top Komentari

nakopitam
Posalji im mirvica i njegove saradnike iz fk sarajeva. To ti je isto. Oni ionako nisu zadovoljni jer svi primaju samo tanovu cunu. Nek se malo opuste
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi