Berlusconi i Galliani završavaju rekordan transfer

Kao u stara dobra vremena

Berlusconi i Galliani završavaju rekordan transfer

A. Čaušević

Da sa Monzom ponove djelić onog što su uradili s Milanom Adriano Galliani i Silvio Berlusconi bi sigurno bili presretni.

Galliani i Berlusconi su od Milana svojevremeno napravili najuspješniji fudbalski klub na svijetu, a sada zajedno rade u Monzi.

Nedavno su izborili promociju u Seriju A i evidento je da ne žele igrati prolazu epizodu u najjačem rangu italijanskog fudbala.

U subotu ujutro mediji na Apeninima su objavili vijest o rekordnom Monzinom transferu teškom 10 miliona eura.

Naime, novi fudbaler Monze postat će Nicolo Casale koji za 10 miliona eura računajući i bonuse stiže iz Verone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Casalea je silno želi i Lazio, ali je Monza bila brža što dovoljno govori koliko je novi član Serije A finansijski stabilan i jak da se suprostastavi većim klubovima.

Tokom sedmice novi igrač Monze postao je Andrea Ranocchia koji je stigao besplatno nakon što mu je istekao ugovor s Interom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi