Novi član Serije A navodno razmišlja o dovođenju Bilbije, Zrinjski bi sve to dobro naplatio

Tvrde Italijani

Novi član Serije A navodno razmišlja o dovođenju Bilbije, Zrinjski bi sve to dobro naplatio

E. Škorić

Pojedini mediji u Italiji povezuju najboljeg strijelca Premijer lige BiH sa ekipom Monze.

Monza, na čijem čelu je bivši italijanski premijer Silvio Berlusconi, a kome sve poslove uglavnom obavlja Adriano Galliani kao i iz najboljih dana kada su rukovodili Milanom, plasirala se u Seriju A i želi da se pojača pred početak sezone.

Ovaj tim je također u potrazi za jednim ili više napadača, spominjao se čak Zlatan Ibrahimović, koji je ipak operisao koljeno, a špekuliše se i o Mariju Balotelliju, dok se sada pojavilo i ime novopečenog reprezentativca BiH Nemanje Bilbije.

Bilbija je imao sezonu za pamćenje i ovaj 31-godišnji golgeter postigao je čak 33 gola na 33 meča, te je opravdano postao novi član reprezentacije BiH, iako još čeka na svoju priliku u dresu Zmajeva.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je oborio rekorde i na korak je da nadmaši legendarnog Brazilca Wagnera na listi najboljih strijelaca Premijer lige svih vremena.

Nedavno je produžio ugovor s Plemićima do ljeta 2025. godine, što znači da ga Monza može dovesti samo ako plati odštetu, a spominje se da je Monza spremna da za njega ponudi 1,5 miliona eura.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRESEDAN
Monza da se pojača sa 31-godišnjakom iz Premijer lige bez EU pasoša,kako majka mu stara
6 0
Realist
Takvog igrača necemo moc nadoknadit. Ali je zaslužio svime sto je dao za klub.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti