Šime Vrsaljko se odlučio za Premiership?
FOTO: EPA

Tvrde britanski mediji

Šime Vrsaljko se odlučio za Premiership?

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsljako karijeru će vjerovatno nastaviti u Premiershipu. 

Ovaj 24-godišnji defanzivac već neko vrijeme bilježi fenomenalne partije u italijanskom šampionatu i zahvaljujući tome je postao evropski hit, a među klubovima koji su zainteresovani za njegove usluge spominju se Juventus, Milan, Inter, Napoli, Bayern... 

Ipak, britanski mediji tvrde da se Vrsaljko odlučio na odlazak iz Italije - u Chelsea. Vrsaljko je navodno sa rukovodstvom kluba već neko vrijeme u pregovorima i spreman je na kraju sezone preći upravo na Stamford Bridge. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrsaljko je svoju karijeru počeo u Dinamu i prije dolaska u Sassuolo još je igrao za Lokomotivu i Genou. Za selekciju Hrvatske je upisao 15 nastupa. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi