O potezu Sime Krunića se priča u regionu: Iz superligaša u redove trećeligaša

Nije u šoldima sve

O potezu Sime Krunića se priča u regionu: Iz superligaša u redove trećeligaša

S. Mlaćo
Nekadašnji trener Željezničara Simo Krunić odlučio za nesvakiašnji potez. Naime, Krunić je napustio Radnik iz Surdulice, člana Super lige Srbije i svoj posao nastavlja u trećoj ligi te zemlje.

Tačnije, ovaj rođeni Sarajlija će sjesti na klupi OFK Beograd, posrnulog srbijanskog kluba koji se polako 'budi' i ima visoke ambicije u narednim godinama.

Krunić se tako nakon 13 godina vraća u OFK Beograd i sigurno ga očekuje veliki izazov. Preuzet će petoplasiranu momčad Srpske lige Beograd.

“Velika mi je čast što sam ponovo i zvanično dio mog OFK Beograda. Optimista sam i nadam se da ćemo ispuniti plan i projekat povratka plavo-bijelih na pozicije u srpskom fudbalu koje je zaslužio svojom bogatom historijom. Neće biti lako, pred nama su prije svega veliki rad i borba. Imamo dovoljno vremena da uigramo ekipu za početak prolećnog dela koje je na programu 4. marta“, rekao je Krunić.

Dodao je da neće mijenjati stručni štab i da vjeruje u ljude koje mu je ostavio dosadašnji trener Dražen Dukić.

OFK Beograd je četiri puta bio prvak Jugoslavije, no odavno je u 'teškom stanju'. Ipak, sada je situacija mnogo bolja, što povrđuje i povratak Krunića.

Oglasi

Krunić je u svojoj karijeri vodio BASK, Čukarički, Inđiju, Jagodinu, Radnik iz Surdulice, Radnički Niš te u BiH FK Željezničar.

Bio je i u stručnom štabu reprezentacije Srbije te je veoma cijenjen u toj zemlji.

Njegov tim sada zaostaje osam bodova za prvoplasiranom Zvezdarom, a samo prvak će naredne sezone igrati u Prvoj ligi Srbije.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Iz OFK Beograda su naveli da će pored Krunića doći i određena igračka pojačanja, što potvrđuje da žele naslov prvaka.

Da li će Krunić uspjeti u svojim namjerama ostaje da se vidi.

Top Komentari

K79
pa ovdje se upravo radi o šoldima bolan :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi