Kjaer zna gdje želi da okonča karijeru

Spreman ostati do kraja u Mialnu

Kjaer zna gdje želi da okonča karijeru

Edmir Škorić

Iskusni štoper Simon Kjaer izjavio je da želi karijeru završiti u Milanu.

Danac je stigao u Milan iz Atalante u razmjeni u kojoj je mladi Mattia Caldara prešao u Begamo, s tim da je Milanu naravno pripao i jedan novčani iznos.

Kjaer se pokazao kao pravo pojačanje Milana i svojim iskustvom pomaže timu da i dalje bude na vrhu Serije A.

“Volio bih završiti karijeru u Milanu, ali nko ne zna kako ću se osjećati za četiri godine. Za sada jednostavno uživam u trenutku", rekao je Kjaer koji ima 31 godinu.

U Milanu vjeruju u čuda i Scudetto, mada su svjesni koliko će to biti teško.

“Juventus ima sjajne igrače, Napoli je također vrlo jak, čak i ako je u zaostatku. Sezona je vrlo teška, moramo dati sve od sebe i treba nam i malo sreće".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Komentarisa je osam godina starijeg kolegu Zlatana Ibrahimovića.

“Još nema 40 godina, teško ga je opisati. Nikad u karijeri nisam upoznao nikoga poput njega. Za njegov mentalitet i zalaganje. Defanzivcima nije lako igrati protiv njega i Mandžukića".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi