Simone Inzaghi je danas za sva vremena ponizio Mkhitaryana i Bastonija

Neočekivan potez trenera Intera

Simone Inzaghi je danas za sva vremena ponizio Mkhitaryana i Bastonija

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera igraju trenutno u gostima protiv Udinesa meč 7. kola Serije A.

Utakmica za Inter nije mogla bolje početi jer su gosti s Meazze već u petoj minuti meča uspjeli da dođu do prednosti u Udinama.

U centru pažnje našao se Nicolo Barella koji je zabio fantastičan pogodak iz slobodnog udarca s nekih 20-tak metara za 1:0 i prednost Intera.

Međutim, nakon toga Inter kao da je nestao s terena. Udinese je počeo vršiti pritisak i igrati presing što očito igrači Intera nisu baš očekivali.

Gosti su teško iznosili loptu sa svoje polovine igrališta, a zakazao je posebno vezni red koji nije uspio da pronađe rješenje kako da se riješi tog presinga domaće ekipe.

Udineseu se takva igra isplatila jer je domaća ekipa u 22. minuti uspjela da dođe do izjednačenja.

Oglasi

Nakon jednog prekida i centaršuta u peterac Intera lopta je udarila Milana Škriniara i završila u mreži Handanovića za 1:1 i veliko slavlje navijača u Udinama.

Igra Intera je žestoko iznervirala i trenera ove ekipe Simonea Inzahgija koji je nakon primljenog gola odmah odlučio da reaguje, ali malo ko je mogao očekivati da će nakon svega pola sata igre napraviti dvostruku izmjenu.

Inzaghi je odlučio da izvede iz igre Mkhitaryana i Bastonija i očito je da je bio baš nezadovoljan igrom ovog dvojca. Za njih je to sigurno veliki šamar i možda najveća sramota u karijeri jer su nakon svega pola sata morali van igre.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener Intera umjesto njih odlučio je na teren poslati Dimarca i Gagliardinija i vidjet ćemo da li je napravio dobar potez.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

herrr_remi
Riješio da izgubi utakmicu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi