49

Komentari (49)

Asterix
Sunjicu nisi ti nista sada
disident7
Ti nisi ni bosanac ni hrvat ti si seljacina !
ZmajBosne
Petokolonaš!?Što je branio svoju Kraljevinu Bosnu!?Haha...To samo "Glupi Bosanac"može reći.Ali.za tebe je bolje reći "Glupi Turčin".Koji bijednik i ti takvi Osmanlijsko-Arapski slugani.Jesu vam Turci guzice proširili...I isprali mozak.Jedini muslimani u Europi.Niko više na toj drogi...
Uvijek bili uvijek ostali sluge tuđinu.Teološki nemam ništa protiv Islama kojeg svrstavan kao monoteističku religiju u istu ravan sa Kršćanstvom i Židovstvom ali je to strana civilizacija koja je silom došla ovamo.Za razliku od Kršćanstva.Vi ste besplatni propagatori tuđe,Arapske kulture.Jedini takav Europski narod.U Albaniji i na Kosovu se vraćaju na Kršćanstvo sad je omjer za muslimane tamo nepovoljan 1:3 a prije 1945. je bilo obratno.U Draču gdje sam ljetovao prije tri godine kad su pitali odakle sam i šta sam rekli su mi;"Hvala Bogu da niste muslimani"eto kakva animuslimanska histerija vlada među Albanskom većinom Kršćana i Ateista u odnosu na muslimansku manjinu.Jedini vi u Europi vodite promuslimansku politiku i niko više.Zato i jeste najbjedniji u Europi.Sami ste opravdali naziv iz bivše Juge "Glupi Bosanci".
ibrahim51
Nisi ti ni Bosanac ni Hrvat.Bosni takav ne treba, ti si covijece bez drzave.A to je najgora vrsta ljudi.
foco
covjek ima svoj izbor sta je tu problem a kad je Misimovic odabrao BiH a ne Srbiju onda je uredu ,sebicni smo
Edy
Ko je ovaj Simunovic?
SARAJ77
Em sto si nepismen, ti nisi ni hrvat, a hvala bogu nit Bosanac. Ti si magarac.
*p!p!t@*
Nisi ti ni prvi ni drugi. Ti si glup!
*p!p!t@*
Nisi to ni prvo ni drugi. Ti si glup.
Kiss
Conor Mc Gregor
Dzemo poserem te
Ovog debila ne zvati u rešrezentaciju B i H
AMKO
Wojyczek popusi Simi
dobojan90
On moze biti samo čmar od bosanca!!!
MINOBACAČ
TI SI ŠIMUNE OBIČNI NAKURNJAK ILI TI KURTON.
AMKO
Joj sto volim Hrvatice i Srpkinje
AfrikaPaprika
Mi smo toliko glupi i naivni sto mislimo da ce se Srbi i Hrvati u BIH ravnati po nasem k'o nasi u Srbiji ili Sloveniji. Samo Bosance trazite za reprezentaciju, halalite ostalom svijetu, nisu svima ocevi Mujo i Suljo, nisu se svi borili za ovu drzavu pogotovo ne Srbi i Hrvati.
AMKO
Humac kuckin sine
mokekemo
Ti si jedna velika kurčina kako igrac tako i čovjek
mokekemo
Ti si jedna velika kurčina kako igrač tako i čovjek
Tucce
Nije on ni Hrvat ni Bosanac nego jedno obično GOVNO!
rifresh
cuj kriza identiteta ,frajko je vazda znao da je hrvat iako pravi hrvat on mrzi bosnu i sve bosansko kako vam nije jasno.a usput da napisem hrvati i srbi su doseljenici na ove prostore dok su Bosnjaci starosjedioci,tj. bosnjaci su pripadnici srednjovjekovne crkve bosanske .
rifresh
haj dobro,nek ti znas,a evo vidim da si ljubitelj Herceg Bosne i to me dovodi do zakljucka da si hrvat. pa eto ako znas odakle su hrvati dosli na ove prostore ha pismeni znas li ?? nisu ne buloze jer imas zapise o dobrim Bosnjanima prije turske agresije , i da bosnjaci su starosjedioci u Bosni,bez obzira koliko me vrijedjao. a vrijedanje drugog u raspravi je dokaz ne postojanja argumenata i nedostatak pismenosti.
rifresh
dobro ja ne zznam kakvi su kod tebe mediji i historija ,ali mi pravi Bosnjaci znamo i bili smo i do 93 Bosnjaci i poslije 93. a drugo je sto je tebi ispran mozak i utufljeno da nije bilo Bosnjaka do rata. drago mi je da vidim tajno misljenje hrvata nasih komsija i sugradjana koji historiju uce od 93 i onako kako oni misle da je.
Rigel
Ma ti si druze jedna obicna kita. Kraj price.
Woyzeck
Bosanci ne postoje. U bosni zive hrvati, srbi i jos jednom hrvati i srbi, koji su presli na islam. Oni su bosnjaci. Bosanac kao nacionalnost ne postoji.
Benjamingst
Islam vas najvise muci vas Krstase. Mrzite sve sto nije Krstasko u BiH I EX YU. I danas dan u EX YU prelaze na Islam i to vama smeta i sutra da mozete ponovo bi ubijali i progonili. Bosabac sam I Hercegovac Musliman Bosnjo volim svoju domovinu a vi Bosanski Hrvati I Bosanski Srbi ste za Hrvatsku i Srbiju Bosanci I Hercegovci.
Tz075
a hrvati kao nacija su od koga,ko im dao ime ,kao i srbi ko su???...ko je njima dao ime?edukuj se mali,pa onda laprdaj,a do tada mlijeko i na spavanje
RD187
Pogledaj kad je izdat prvi rijecnik bosanskog jezika, zatucana neznalico. Nasi pretci su se borili protiv turaka za nezavisnu Bosnu. Malo pogledaj ko je Husein Kapetan Gradascevic, pecinaru. Jedino sto si u pravu je to da termin bosanac ne postoji, ali je zato bosnjaka bilo i BITI CE, na vasu zalost :)
Elmedin
Woyzeck,ti prvo nauci pojam vjere i nacije,u BiH ne zive Hrvati ni Srbi,u BiH zive BiH pravoslavci i katolici,Srbi su u Srbiji,Hrvati su u Hrvatskoj
Novak Profilćić
zaboravio si poturice, i njima je mijesto u turskoj, haha
Tz075
i Isus Krist je bio musliman ali ne zbate vi,slijeoci jedbi,ni Bibliju ne tumacite kako treba nego kako vama odgovara,i nisu svi Rvari katolici,niti su svi katolici Rvati.
Keno
Sad sam mu pogledao na tviteru lik prati nfsbh a ne hns, i sto je jos najjace od svega prati sportsport hahaha koji zbunjen tip jbt
Keno
Pa covjek nije nista slagao, hrvat je a ne Bosanac to je ocigledno
AMKO
Falo bogu da nisi Bosanac
Slay
Ti si kurac i nista drugo
Kurac si ti Poturico!Ti siTurčin a ne Bosanac.Puna su vam usta Bosne a prvi su vam je djedovi izdali i prodali guzicu Osmanlijskom okupatoru.Da ste Bosanci borili bi se sa posljednjim Bosanskim Kraljem Stjepanom Tomaševićem protiv Turskih silnika.Ali niste za to imali muda kao mi nego ste ga kao kukavice i slabići prodali kao i sebe stranom okupatoru.Vaša vjera je simbol izdaje BiH. Vi Bosanci ili Bosnjaci!?Vi ste komplet svi kurac!
Tz075
Nas zmaj od Bosne se i borio protiv turaka kao sto si ti ,pa je i zavrsio kako je,vjecna mu slava,ne kontam otkud to da ste vi nekog branili...najgori srbi od svih ste vi Rvati
Keno
Auu ovog humca si pogodio u bolnu tacku izgleda
Tucce
Ajde jadan ne bio ne lupetaj bez veze.Pojma nemaš!
kommando88
Tomašević je bio petokolonaš, nešto poput Čovića danas, i nije čuditi što su mu Bošnjaci okrenuli leđa
damir bosnjak
cu da se borimo na strani onih koji su nas napadali 1000 godina prije turaka...pokusali da nas pokatolice okupiraju...a Allah nam je poslo Osmanlije i spas od krstasa i barbara
Romanus
Nemas ti pojma drug, Bosna je imala ustanke protiv osmanlija, samo sto su bili ugaseni, I njihovi organizatori su bili zatoceni u topu, Kula na vratnik...Al Islam bih odabrao dobrovoljno, svakako su osmanlije otpadnici
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti