Mihajlovićeva porodica se ne oglašava, to najbolje govori o njegovom teškom stanju

Srbijanski trener vodi tešku bitku

Mihajlovićeva porodica se ne oglašava, to najbolje govori o njegovom teškom stanju

Samir Mlaćo

Sportska javnost sa zebnjom prati dešavanja oko srbijanskog trenera Siniše Mihajovića. Sve je 'zakuhao' jedan status na twiteru, ali jasno je da je situacija veoma teška.

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović vodi bitku za život.

Mihajlović je već jednom dobio bitku sa leukemijom, no opaka bolest opet se vratila.

Prije par dana novinar Ilario Di Giovambattista je kazao da se Mihajlovićevo stanje pogoršalo, no da je okružen ljubavlju porodice.

Mnogi su mu pružili podršku, slali poruke, no zanimljivo da se iz Mihajlovićeve porodice nisu oglašavali.

Prestali su sa objavama na društvenim mrežama, te nisu odgovorili na brojne poruke i mnogi su mišljenja da i to govori da je Siniša u teškom stanju.

Oglasi

“Noć je prošla, idemo Siniša“, napisao je Giovambattista sinoć.

Mihajlović je nedavno dobio otkaz u Bologni nakon krize rezultata, a iza sebe ima bogato trenersko iskustvo. Vodio je reprezentaciju Srbije, Milan, Torino, Fiorentinu, Cataniju... Kao igrač veliki trag je ostavio u Laziju, Interu, Romi, Crvenoj Zvezdi...

Leukemija mu se vratila početkom ove godine i bilo je jasno da kreće u nove bitke.

Brzo je dobio i otkaz u Bologni, a pojedini navijači su mu tada kazali da je to najbolje za njega i da se treba fokusirati na zdravstvene probleme. To ga je uvrijedilo, pa je odlučio se i oglasiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Moja kći je odgovorila na uvrede koje nemaju veze s nogometom. Oni su isti oni koji se kriju iza tastature i pozdravljaju me i čestitaju mi kad se sretnemo na ulici”, rekao je tada Mihajlović na konferenciji za novinare, a prenijela je Gazzetta.

“Nemam račune na društvenim mrežama. Kći mi je jučer pokazala šta su napisali. Ja sam na to navikao, moje kćeri malo manje", dodao je.

Top Komentari

Arnel925
Žao mi je. Dobar je ovo fudbal bio. Ali to je dio života.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi