Mihajlović ljut na Japance: Zar je on stvarno morao da igra? Pa Mongoliji bih i ja dao gol

Ostao bez defanzivca

Mihajlović ljut na Japance: Zar je on stvarno morao da igra? Pa Mongoliji bih i ja dao gol

E. Škorić

Nakon utakmice njegove Bologne i Intera, Siniša Mihajlović je bio razočaran.

Bologna je poražena s 1:0 od lidera Serije A unatoč dobroj igri, a srbijanskom stručnjaku je prvenstveno bilo krivo što je važan igrač njegovog tima, Takehiro Tomiyasu, povrijeđen poslije 34 minute igre, nakon napornog putovanja u Japan i utakmice protiv Mongolije.

Sada se Miha pita da li je bilo smisla da Japan računa na ovog defanzivca, budući da su Samuraji igrali protiv zaista neuvjerljivog rivala. Taj meč dobili su s čak 14:0.

"Pobijedili su 14:0 i pustili Tomiyasua da igra. Zar im je bio potreban? Pa i ja bih dao gol protiv Mongolije", kazao je Mihajlović, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne mogu da se miješam u posao drugih trenera, ali stvarno mislim da se u nekim utakmicama neki igrači mogu i odmoriti".

Top Komentari

Arnel925
Hahah
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi