Siniša Mihajlović je spasitelj Bologne?

Srbijanski trener bi se trebao vratiti u Seriju A

Siniša Mihajlović je spasitelj Bologne?

Srbijanski trener Siniša Mihajlović trebao bi se ovih dana vratiti u italijansku Seriju A. 

Kako je danas prenio poznati i obično pouzdani novinar Gianluca Di Marzio, čelnici Bologne namjeravaju dati otkaz trenutnom treneru Filippu Inzaghiju i dovesti Mihajlovića umjesto njega.

Bologna se grčevito bori za opstanak, a danas je doživjela katastrofalan poraz na domaćem terenu protiv Frosinonea (0:4).

Mnogi smatraju da je to bila i posljednja utakmica za Inzaghija na klupi ovog kluba, a Mihajlović bi tim trebao voditi u nastavku sezone i to samo s jednim ciljem - opstanak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, srbijanski trener je prvi samostalni trenerski posao imao upravo na klupi Bologne i to u sezoni 2008/09. Poslije toga je vodio Cataniju, Fiorentinu, Srbiju, Sampdoriju, Milan, Torino i Sporting Lisabon.

Bologna je trenutno na 18. poziciji sa 14 osvojenih bodova nakon 21 utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije