Siniša Mihajlović naljutio navijače Stare dame: Sanjao sam rezultat 0:0 i penal za Juventus
Foto

Srbijanski stručnjak pred dolazak Bianconera

Siniša Mihajlović naljutio navijače Stare dame: Sanjao sam rezultat 0:0 i penal za Juventus

M. Šljivak

Juventus će sutra u Bologni odigrati meč sezone.

Stara dama iz Torina treba pobjedu protiv tima Siniše Mihajlovića kako bi se mogla nadati plasmanu u Ligu prvaka, a pored toga mora čekati kiks Napolija protiv Verone ili Milana protiv Atalante.

Pred ovaj meč govorio je trener Bologne Siniša Mihajlović i poprilično je naljutio navijače ovog tima.

'Našalio' se Mihajović kako je sanjao penal za Juventus pri rezultatu 0:0.

"Dolaze veoma motivisani i sigurno će igrati mnogo jače nego što je to bio slučaj u Kupu Italije. Mi ćemo igrati našu igru do samog kraja i bit će to velika borba", rekao je Mihajlović i dodao je:

"Jučer sam otišao u bolnicu na preglede i morali su me uspavati. Probudili su me tačno kada sam sanjao da Paulo Dybala izvodi penal pri rezultatu 0:0. Ne znam šta se desilo. Pitam se je li to neki znak?", rekao je Mihajlović.

Govorio je Mihajlović i o treneru Juventusa Andrei Pirlu.

"Osvojio je Superkup i Kup Italije u prvoj sezoni sa velikm klubom i niko nema pravo da se žali. Ne treba ga kriviti za izgubljenu titulu. To se prije ili kasnije moralo desiti. Ako uđe u Ligu prvaka, to je jako dobra prva sezone. Mogao je bolje, ali i ja sam".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bologna je trenutno na 11. mjestu Serije A sa 41 osvojenim bodom. Naprijed više ne mogu, a u najgorem slučaju mogu završiti sezonu na 14. poziciji.

Juventus je u kladionici Mozzart apsolutni favorit u ovom meču. Svoju prognozu za ovaj meč OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fino alla Fine
Igracina bio, ali čovjek i trener?!!!!
4 0
Pogledajte facu i ten Mihajlovica, pogledajte njegovo oblacenje i ponasanje, garantujem da mu je njegov DNK 100% gypsy porekla, veliki broj Roma pravoslavne vjere izjasnjavaju se po nacionalnosti kao Srbi.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi