Mihajlović o Džeki: Za razliku od Lukakua njemu možete ostaviti prostora
Foto - EPA

Pred gostovanje Interu

Mihajlović o Džeki: Za razliku od Lukakua njemu možete ostaviti prostora

M. Šljivak

Italijanski prvak Inter sutra će dočekati Bolognu u duelu četvrtog kola Serije A.

Ovaj meč koji se igra na Giuseppe Meazzi najavio je trener Bologne Siniša Mihajlović, a neizbježno je bilo pitanje o usporedbi Romelua Lukakua i Edina Džeke.

"Izgubili su mnogo odlaskom Lukakua. Džeko je fenomenalan igrač, ali je dosta drugačiji u odnosu na Lukakua", rekao je Mihajlović i objasnio je ključnu razliku između napadača:

"Džeki možete ostaviti prostora, ali to Lukakuu niste mogli dopustiti jer može stvoriti mnogo više problema", istakao je trener Bologne i zaključio je:

"Mi njima moramo stvoriti probleme. Imaju slabe tačke kao i svi", poručio je Mihajlović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bologna je dobro ušla u novu sezonu. Nakon tri kola imaju dvije pobjede i remi i osvojili su sedam bodova.

Inter ima isti učinak, ali mnogo bolju gol-razliku od sutrašnjeg rivala i trenutno su na tabeli bolje plasirani od Bologne.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

saju701
Dabogda ti Dzeko utrpo 3 komada da ga vise ne spominjes .
20 0
Bazarich
Vicemo poslije utakmice o tom tvom prostoru Izjava nidje veze Najpodcjenjeniji napadac a gdje god dodje nadaje se golova. S 35 godina igra ko neki sa 25
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi