"Prije svega želim istaći odličnu atmosferu u ekipi i jedva čekamo da istrčimo na teren"

Saničanin pred Finsku

"Prije svega želim istaći odličnu atmosferu u ekipi i jedva čekamo da istrčimo na teren"

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija sutra igra na gostovanju protiv Finske meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Utakmica se igra na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju s početkom u 20:45 sati.

Naši reprezentativci okupili su se jučer gdje su odradili lakši trening. Pred ovaj meč defanzivac našeg tima Siniša Saničanin izjavio je da je atmosfera u ekipi odlična i da jedva čekaju početak utakmice.

"Sinoć smo odradili uvodni trening, malo lakši. Prije svega htio bih da istaknem odličnu atmosferu na okupljanju reprezentacije. Selektor takođe ima pozitivnu energiju koju prenosi na nas. Vjerujem da ćemo iz ove utakmice izvući ono najbolje i vratiti se kući sa pozitivnim rezultatom. Jedva čekamo da istrčimo na teren", rekao je Saničanin.

Naš defanzivac osvrnuo se i na našeg sutrašnjeg protivnika.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Sigurno da je njihov najbolji igrač Pukki, veoma kvalitetan napadač. Međutim, imamo i mi svoje kvalitete i možemo da ga zaustavimo. Nije on jedini od kojeg prijeti opasnost, protivnik ima kvalitet. Znamo šta nas čeka, pokušaćemo da neutrališemo njihove dobre strane i da dođemo do bodova".

Također, mnogi su ostali iznenađeni kada su vidjeli kvote za sutrašnju utakmicu i činjenicu da između njih skoro da nema razlike. Kvote za utakmicu Finska - BiH možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Top Komentari

manijacci8787
Sretno zmajevi!
10 0
Presidente
bod je dobar
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti