Petev zabrinut, hoće li jedan od standardnih reprezentativaca biti spreman do utakmica?

Siniša Saničanin ima korona virus

Petev zabrinut, hoće li jedan od standardnih reprezentativaca biti spreman do utakmica?

Edmir Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac je bio pozitivan na korona virus, zbog čega je morao da propusti meč sa Florom.

Partizan je u četvrtak u meču Konferencijske lige pobijedio Floru s 2:0, a naš standardni reprezentativac nije bio u protokolu zbog pozitivnosti na korona virus.

"Siniša Saničanin ima koronu, uradio je test, on je bio pozitivan. Odlično se osjeća, ali takva su pravila, kad si pozitivan ne možeš ni da treniraš ni da igraš. Odlično se osjeća", zaključio je trener Partizana Aleksandar Stanojević nakon utakmice.

Ovo je još jedna loša vijest za selektora BiH Ivajla Peteva, budući da nas za desetak dana očekuju važni mečevi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i pravo je pitanje koliko će Saničanin biti u mogućnosti da bude na raspolaganju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Saničanin se, podsjetimo, našao na najnovijem spisku selektora Peteva za duele sa Kazahstanom i Ukrajinom koji se igraju 9. i 12. oktobra.

Top Komentari

Ajax11
Sve zijanili da Bog da ! Sve dok nam liga ne bude sredzena kako treba, netreba postajati repka !
0 7
Eno30
Hoce nas taj Peh uvjke kad trebamo igrati vazne utakmice. Pjanic, Krunic i sad Sanicanin. A kad smo kompletni bilo protiv Kazasthana onda masimo ciste zicere i Sehic pravi dvije greske i poklon bod im dajemo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi