Sinjski dijamant vraća sjaj u Premijer ligi BiH?

Trenutno je bez angažmana

Sinjski dijamant vraća sjaj u Premijer ligi BiH?

Čini se kako Zrinjski još nije završio sa dovođenjem pojačanja za novu sezonu.

U ljetnom prijelaznom roku Plemići su u svoje redove doveli nekoliko nogometaša, međutim i dalje su aktivni na tržištu, a među onima koji se nalaze na meti aktuelnog bh. prvaka je i Ante Vukušić.

Najbolje dane igračke karijere Vukušić je proveo u Hajduku. Ipak, od odlaska sa Poljuda na ljeto 2012. godine ni u jednom klubu za koji je igrao nije se pretjerano proslavio, a stari sjaj bi mogao vratiti u Zrinjskom čiji su čelnici pokazali interes za njegovo dovođenje.

Tragom informacija koje su se pojavile u javnosti kontaktirali smo i samog Vukušića. Da je razgovarao sa Zrinjskim nije demantovao, ali je svejedno bio tajnovit.

"Zrinjski? A ne znam šta bih vam rekao. Ima poziva, zovu me sa svih strana, no još ne znam ništa", kazao je Vukušić za SportSport.ba.

Posljednji angažman Vukušić je imao u Poljskoj gdje je igrao za Olimpiju Grudziadz.

"U Poljsku sam otižao da se malo vratim u život. Imao sam u proteklom periodu problema sa povredama, znao sam mjesecima pauzirati, a kada je tako svakom klubu je bilo strah uzeti me. Niko nije htio riskirati. Cilj mi je bio otići u zdravu sredinu i ponovo krenuti ispočetka", istakao je Vukušić.

Vukušić je pored Hajduka i Olimpije Grudziadz kroz karijeru još igrao za Pescaru, Lausanne Sport, Waasland Beveren, Greuther Furth i Tosno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Hahahhah, od 2012 godine nema ga nidje! A njega sad odjednom zovu stalno. Eto zasto nam je liga ko kurcina! Dodje nekakav potroseni igrac kojeg vec 6-7 godina nema ni na "mapi", i od toga igraca se vraca "sjaj" premijer lizi!!! Eeeee jadna li si premijer liga kad ti ovakvi vracaju sjaj!
20 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi