Sinonim je za skandal, a tvrdi da svaku noć večera kod mame i u krevet ide prije 23 sata

Izjava u koju je teško povjerovati

Sinonim je za skandal, a tvrdi da svaku noć večera kod mame i u krevet ide prije 23 sata

Admin Čaušević

Ukoliko bi se neki fudbaler bio sinonim za skandale i kontroverzne situacije onda bi to definitivno bio nestašni dečko italijanskog fudbala, Mario Balotelli.

Balotelli je u prošlosti radio mnoge stvari zbog kojih se nalazio u centru pažnje. Neosporno je da se radi o odličnom fudbaleru, međutim zbog karaktera i sklonosti da pravi ispade nikada nije zablistao u punom sjajnu.

Popularni Super Mario je u razgovoru za italijanski list Corriere dello Sport kazao da je sada potpuno drugi čovjek, kako večera kod mame i svaku noć na spavanje ide prije 23 sata.

"Kad se zapalio stan u Manchesteru uopšte nisam doma. Što se tiče incidenata maksimalno su tri nastala mojom krivicom. Sve ostalo je fantazija i osuđivanje...", kazao je Balotelli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sada četiri do šest sati provedem na terenu, uvijek ručam i večeram kod mame, a onda idem kući. Igram Play Stationa i u 22:30 idem na spavanje", kazao je Balotelli.

"Otkad sam dobio djecu ne posvećujem se ničemu drugom", poručio je napadač Brescije koji je u dosadašnjem dijelu sezone na 15 mečeva zabio pet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi