Skender svjestan da ga čeka teška utakmica, jednu stvar posebno istaknuo igračima
FOTO: NK Široki Brijeg

Najava utakmice sa Slogom

Skender svjestan da ga čeka teška utakmica, jednu stvar posebno istaknuo igračima

Esmer Oštraković

Fudbaleri Širokog Brijega će u posljednjem kolu drugog dijela prvenstva odigrati na čitlučkim Barama. Njihov protivnik biti će ekipa Sloge Meridian.

Jasno je da Široki Brijeg želi tri boda iz ove utakmice, ali i u Doboju imaju svoje kalkulacije pred ovaj meč

Utakmicu su ispred domaće ekipe najavili šef stručnog štaba Dino Skender i Mihael Kuprešak.

Naglasio je Skender odmah da njegova ekipa mora biti svjesna da ih očekuje utakmica protiv tima koji je ispred njih na tabeli.

"To sigurno pokazuje da su kvalitetni. Moramo biti maksimalno spremni za Slogu, a vjerujem kako nam je ova pobjeda u Kupu opet okrenula sve u pozitivnom smjeru. Vjerujem da ćemo u ovoj utakmici uspjeti pobijediti i, unatoč tome što ne ovisi sve o nama, završiti među prvih šest momčad što će nam donijeti jednu domaću utakmicu više", kazao je Skender.

Neki igrači osjete posljedice nakon teške utakmice u srijedu, ali vjeruje da će svi biti na raspolaganju za ovu utakmicu.

Obratio se novinarima i Kuprešak iza kojeg je mali jubilej, a to je 50. nastup u dresu Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekuje nas još jedna izazovna utakmica. Imamo pozitivan niz iza sebe što nije bio slučaj u onom vremenu kada smo igrali s njima u Doboju i izgubili na tom gostovanju. Motiv više za nas je svakako činjenica da su oni u ovom trenutku ispred nas na ljestvici. Spremni smo za ovaj susret i vjerujem kako ćemo uzeti sva tri boda", istaknuo je Kuprešak.

Glavni sudija ove utakmice biti će Dragan Petrović iz Banja Luke, a pomagat će mu Aleksandar Cmiljanić iz Laktaša i Musa Jure iz Čitluka. Četvrti sudija je Mateo Musa, također iz Čitluka.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
Samo da sudija ne bude najbolji igrac Sloge Doboj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi