Poznati sastavi Širokog Brijega i Vllaznije

Meč prvog pretkola Konferencijske lige

Poznati sastavi Širokog Brijega i Vllaznije

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega večeras igraju na Pecari protiv albanske Vllaznije u okviru prvog pretkola Konferencijske lige.

Širokobriježani sezonu otvaraju evropskom utakmicom i jasno je da je cilj bh. kluba da ostvari što bolji rezultat pred revanš koji se za sedam dana igra u Albaniji.

Utakmica na Pecari igra se od 21 sat, a već su poznati sastavi oba tima.

Široki Brijeg: Miškić, Medić, Obšivač, Jurić, Čuljak, Begić, Stanić, Vukoja, Ikić, Jurilj, Vujinović.

Vllaznia: Zogović, Gurishta, Adili, Krymi, Bulatović, Imami, Januzi, Kalezić, Hoxhaj, Kruja, Dilaver.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Podsjećamo , na press konferenciji Toni Karačić izjavio da je ekipa imala veoma dobre dvije sedmice priprema, te da će potpuno spremni dočekati večerašnju utakmicu protiv Vllaznije.

"Iza nas su dva tjedna kvalitetnog rada i priprema za novu sezonu. Vjerujem da smo odradili sve kako treba, osvježili se i odmorili i da ćemo utakmicu dočekati potpuno spremni. Ova utakmica bit će veliki izazov za nas, ali nadam se kako ćemo na kraju doći do pozitivnog rezultata. Ipak, treba naglasiti kako se sutra neće ništa riješiti, već je važno izaći kao ukupan pobjednik iz dvije utakmice, što je i naš cilj", rekao je Karačić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lintus
Od 18h ,osam clanaka o Velezu i samo jedan o Sirokom,,,bas ste smijesni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi