Karačić hvali Krupu, ali tvrdi: Moramo pobjeđivati!

Široki dočekuje Krupu

Karačić hvali Krupu, ali tvrdi: Moramo pobjeđivati!

E. Škorić

U 25. kolu Široki Brijeg će odmjeriti snage s Krupom.

Širokobriježani se bore za Evropu i stoga moraju na Pecari da ostvare pobjedu protiv posljednjeplasirane momčadi lige.

"Mi smo na gostovanju imali priliku igrati protiv sadašnje momčadi Krupe, tako da smo vidjeli da je to momčad koja je drugačija u odnosu na jesenski dio prvenstva. Kvalitetni su, nećemo ih podcijeniti i maksimalno se kvalitetno pripremamo. Ova utakmica je bitna za nas zato što igramo kući i ako želimo držati priključak za vrhom onda moramo pobjeđivati. Igrači su s tim upoznati i svjesni situacije pa motiva neće nedostajati", rekao je Karačić.

Najavio je utakmicu i krilni nogometaš Kristijan Medić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo favoriti na Pecari, tako se pripremamo. Nadamo se da ćemo pobijediti, uzeti tri boda i tako se približiti prvom mjestu. Ukoliko Sarajevo ‘kiksa’, a mi povežemo dvije tri pobjede opet se možemo boriti za prvo mjesto", kazao je Medić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi