16

Komentari (16)

arbajram
Svima želim uspjeh i Sirokom, pogotovo VelezuiSarajevu. A i Cluj sam skoro zaboravio
BogatiDijasporac
Bravo Siroki, samo gazi :)
goku_iz_sirokog
Zasluzeno, dobro su Albanci i prosli. Sretno svim u uzvratu i da svi BH klubovi prodju
PlavoBijeli96
Takooooo jeee !!! Cestitke i Velezu na pobjedi i nadam se prolasku Sarajeva!
snupi
Nisu razbili po rezultatu mozda nadigrali. Ima tu jos da se igra.
BordoBijeli
Cestitke Velezu i Sirokom.Zaist su razbili svoje protivnike.Takodjer isto vazi za nas,ali jbg falilo je srece danas.Razbijamo ih i prolazimo u revansu sigurno.Velez i Siroki vec rijesili pitanje prolaznika dalje.3/3BiH kluba prosla dalje,a i Borac ce i pored ispadanja od Cluja jos ostati u Evropi.Ja ne sjecam se zadnjeg puta kada su sva 4/4 nasa kluba prosla u 2.pretkolo,svakako ce to koliko toliko podici kofencijent lige
Realist
Na žalost neće jer koncerenciska liga ne donosi za koeficijent koliko je donosila europska liga
Adohordas
E moj drug sami sebe lazete i zavaravate ,ok proci cemo 100% ali sta dalje???ispadamo odma nema tu napretka nema igraca vidim neki se tjese povratka Ahmetovica..hahahah eee on se ispuco i hvala mu ali nema tu 3 igraca sad u Sarajevu da valja za Evrope
Uranija
@Adohordas 100% si u pravu ali svi klubovi zbog novonastale situacije su primorani zbog finasijskog problema i problema u sudijskoj organizaciji moraju da se reorganiziju i krenu korak po korak pa ko koliko uspije u tim planovima. A jedini klub u BiH koji ne mora je Borac koji je više politički projekat+plus predsjednik saveza, nekad je to bio zrinjski prije 5-6 godina ali su propali i vraćeni u realnost.
Ryder7
Konačnih 3-0 je postavio.... Pa sljedeća rečenica, gosti su uspjeli da smanje... Hahahaha VRH! Ovo samo kod vas i nigdje više..
user1613424508
Profesionalci novinari svaka cast
Rodjeni1985
Gdje pise konacnih???
Fareus1921
Ispravio je momak ali je pisalo i ja sam vidio
Ryder7
Nek ste pobjedili, sve ostalo je manje bitno :D
bhodzic
Čestitke Veležu i Širokom, sretno u revanšima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.