Širokobriježani skupo platili visoku pobjedu nad Čelikom
Foto: NK Široki Brijeg

Turčin ide na dužu pauzu

Širokobriježani skupo platili visoku pobjedu nad Čelikom

Široki Brijeg je sinoć na Pecari deklasirao Čelik rezultatom 6:0, čime je izbio na prvo mjesto Premijer lige nakon tri odigrana kola.

Međutim, da stvari po Širokobriježane ne budu baš idealne zaslužna je povreda Tomislava Turčina, koji je pred kraj prvog poluvremena morao napustiti teren.

Prve prognoze govore da je Turčin ipak ozbiljnije povrijeđen i da mu slijedi oporavak u trajanju od šest do osam sedmica, što će biti ozbiljan hendikep za Širokobriježane.

Mladi Turčin je u Široki stigao na posudbu iz Rijeke, a već na prvim utakmicama je pokazao da će biti veliko pojačanje za ovaj tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Turčin se povrijedio tako što je pokušao spasiti jednu loptu koja je išla u gol aut, ali je u tom pokušaju pao i zadobio povredu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hercegbih
AHAHAHA PRAVO STAROHRVATSKO KATOLICKO KRSCANSKO PREZIME..OVO SU BALIJE..DRAGI MOJI CITATELJI
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi