12

Komentari (12)

Zulfikar
Dobar teren malo slabiji od onog u Travniku.
IvanKing
Bas me zanima da je Pjanić lijevonog dal' bi dobio taj slobodnjak od Messija, sport ba morate malo pametnije komentirat stvari ovo je čista glupost.
Tz_Niko75
Forza Pjana!!!
TesanjskiBrnjo
Sta je s terena pa ovoliko blata ima, sramota za Barcelonu
Bohemia
Eee koj brnji, i jesi brnjo... Ono ti je kretanje Albe koje grafika prikazuje. Zasto komentarises nesto ako nisi u toku?
ryan.giggs
Piplica123
Hahahahhahahha
TesanjskiBrnjo
Jel to znaci da je Alba uzoro i napravio blatusu na tom dijelu? Mislim da mu treba zabraniti zeljezne krampone pogotovo po kisi jer evo vidis u kakav problem dovede klub poput Barcelone, travnjak nivo mog Toska.
Bulle
Nema više sve preko messiia, sad ekipa igra komplet, mada je jos rano govorit ali ozbiljniji su dosta...
realno_govoreci
Prva dva gola je tako i bilo.Dok nisu preko Messia rasturili Vilareal u svakom segmentu dok kasnije je sve po starom .Buskets 90% pasova samo Messiu dodaje iz nekog razloga i ne samo on.Cutinho je pravo osvježenje tims
Maatija
al imam osjećaj da ga je tako ofrlje ošuto bez ikakve koncentracije.. Al polako Pjana doktore
dinass
Igra u grcu a nema razloga, usao na 4:0
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.